BASES CONCURS - concurs d'il·lustracions

CONVOCATÒRIA OBERTA PER A DISSENYADORS I IL•LUSTRADORS
SEGON CONCURS ARC-CATARSI 2012.

La revista Catarsi i l'Associació de Relataires en Català convoca un concurs obert per escollir les millors il•lustracions, muntatges i fotografies per a tres temes plantejats en el concurs literari dut a terme aquest any, i que es publicaran en un número especial de la revista Catarsi, que apareixerà pel Sant Jordi de 2013.

Podran participar obres inèdites pensades per la seva impressió en blanc i negre, mida DIN A5 (14’8cm x 21’0cm). Cada autor podrà presentar un sol treball en una de les temàtiques següents:
-L’Imperi Persa.
-La guerra del Francès.
-Context de la Guerra de Successió.
*Atenció important: Els treballs seleccionats hauran d'introduir els relats dels concurs literari, per tant, la il•lustració haurà d'incloure el títol de la temàtica a que es presenta dins el disseny i context de la il•lustració.

Envieu els vostres treballs a arc.catarsi@gmail.com amb l’assumpte “Concurs ARC-Catarsi il•lustracions” annexant una imatge, il•lustració, dibuix... pensada per aquesta publicació amb qualitat d’impressió 300pp o superior.

El període de lliurament de il•lustracions va des del 3 de desembre fins el 14 de gener. El concurs finalitzarà el 14 de gener del 2013. Posteriorment es durà a terme una primera votació popular dels millors treballs presentats, i una tria final per part dels membres de l’ARC-Catarsi a partir dels finalistes escollits en la votació popular. Els guanyadors d'aquest concurs es donaran a conèixer en la presentació del número especial de la revista.

*Els treballs rebuts s'aniran penjant en aquest bloc a mida que ens els feu arribar.

Gràcies,
ARC-Catarsi.

diumenge, 3 de març del 2013

Entrega de premis Concurs ARC–Catarsi 2012. Relats i il•lustracions de ciència-ficció, fantasia i terror.Dat del lliurament: 16 de març de 2013. Sant Celoni.


Segon Concurs ARC-Catarsi de relats de ciència-ficció, fantasia i terror. El nom mateix ja evoca tota mena d'històries: científics que, per tal de conèixer millor el gènere humà, creen rèpliques alterades de si mateixos i els tenen tancats, estudien com es comporten i es relacionen els uns amb els altres. Follets que se't fiquen a casa pel forat del pany i t'ho esbarrien tot, et tornes boig buscant la manera de lliurar-te d'aquesta plaga. Genets espectrals que persegueixen la seva presa molt després de la seva mort, aterrint amb els seus gossos fantasmagòrics totes les viles que creuen en la seva caça fútil.
El segon concurs resultant de la col·laboració entre l'ARC i la revista Catarsi, en lloc de mirar cap al cel o cap al demà, en aquesta edició ha proposat el repte de mirar endarrere i ha desafiat a mirar-se personatges com el comte-rei Jaume I el Conqueridor o en Grigori Lefímovitx Rasputin, mirar-los amb ulls diferents al què se'ls mira la història i convertir-los en éssers fantàstics, o clons, o, per què no, éssers alienígenes encarnats a la terra!
Així, durant dotze mesos, fets i personatges –alguns més famosos que d'altres– s'han convertit en objecte de revisió per part de gent de l'ARC i d'escriptors més enllà de l'Associació, i ens ha deixat un recull de setanta quatre relats dels quals, bimestre a bimestre, se n'ha escollit tres finalistes i un guanyador final. Paral·lelament a aquest concurs literari s’ha convocat un d’il·lustradors per tal que els treballs escollits acompanyin algunes de les temàtiques assignades i la mateixa setmana del lliurament es convocarà un de piulades pel twitter.
I qui serà el mereixedor de la recompensa de ser coronat el millor de tantes obres com s'han presentat? L'espera per resoldre aquesta misteri ja té data de resolució: el dissabte 16 de març a la sala Bernat Martorell de Sant Celoni. Aquest dia, en una Ter-Cat dedicada al Concurs ARC–Catarsi 2012. Relats de ciència-ficció, fantasia i terror, es resoldrà el misteri i el guanyador podrà gaudir del resultat del seu esforç!
Ah! I no oblidem que aquell mateix dia es presentarà un número especial de la revista Catarsi que inclourà el millor relat de cada una de les sis categories de què ha consistit aquest premi.

Sala Bernat Martorell
Can Ramis
Plaça de la Vila, 25
Sant Celoni
Col·labora La Clau del BaixMontseny


Arc-Catarsi
ARC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada