BASES CONCURS - concurs d'il·lustracions

CONVOCATÒRIA OBERTA PER A DISSENYADORS I IL•LUSTRADORS
SEGON CONCURS ARC-CATARSI 2012.

La revista Catarsi i l'Associació de Relataires en Català convoca un concurs obert per escollir les millors il•lustracions, muntatges i fotografies per a tres temes plantejats en el concurs literari dut a terme aquest any, i que es publicaran en un número especial de la revista Catarsi, que apareixerà pel Sant Jordi de 2013.

Podran participar obres inèdites pensades per la seva impressió en blanc i negre, mida DIN A5 (14’8cm x 21’0cm). Cada autor podrà presentar un sol treball en una de les temàtiques següents:
-L’Imperi Persa.
-La guerra del Francès.
-Context de la Guerra de Successió.
*Atenció important: Els treballs seleccionats hauran d'introduir els relats dels concurs literari, per tant, la il•lustració haurà d'incloure el títol de la temàtica a que es presenta dins el disseny i context de la il•lustració.

Envieu els vostres treballs a arc.catarsi@gmail.com amb l’assumpte “Concurs ARC-Catarsi il•lustracions” annexant una imatge, il•lustració, dibuix... pensada per aquesta publicació amb qualitat d’impressió 300pp o superior.

El període de lliurament de il•lustracions va des del 3 de desembre fins el 14 de gener. El concurs finalitzarà el 14 de gener del 2013. Posteriorment es durà a terme una primera votació popular dels millors treballs presentats, i una tria final per part dels membres de l’ARC-Catarsi a partir dels finalistes escollits en la votació popular. Els guanyadors d'aquest concurs es donaran a conèixer en la presentació del número especial de la revista.

*Els treballs rebuts s'aniran penjant en aquest bloc a mida que ens els feu arribar.

Gràcies,
ARC-Catarsi.

dissabte, 7 de gener del 2012

Déus 02


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada